Jongerenambassadeurs

Op woensdag 19 juni organiseerde Erfgoed Gelderland in de Stadskeuken Arnhem de kick off van het jongerenprogramma Gelderland Herdenkt 75 jaar vrijheid. Deze bijeenkomst was bedoeld om jongeren te inspireren om ambassadeur te worden van het Gelderland Herdenkt jongerenprogramma. Klik hier om de uitnodiging te bekijken.

Het provinciale programma Gelderland Herdenkt – 75 jaar vrijheid bevat tal van educatieve activiteiten om ook jongeren hier actief te betrekken. De jongerenambassadeur draagt hier actief aan bij.

Ramon Rahangmetan is freelance-schrijver en coördinator in het onderwijs. Hij was aanwezig bij deze inspirerende dag. Lees hier zijn blog over de kick off van het jongerenprogramma.

Joah Izaaks is momenteel bezig met het opzetten van nieuwe horeca in Apeldoorn. Ze wil hiermee iedereen op een laagdrempelige manier van de wereld laten proeven, aangezien eten verbindt. Zij was aanwezig bij de kick off. Lees hier haar verhaal waarin ze uitlegt waarom we meer nodig hebben dan een standaardfestival.

Bekijk hieronder ook het filmpje met de terugblik van de kick off van het jongerenprogramma.

De kick off is onderdeel van Gelderland Herdenkt en komt tot stand in samenwerking met Jong 75 jaar vrijheid, ArtEZ IMAEWO2GLD, StadskeukenCultuurcollegeNetwerk Oorlogsbronnenhet Kröller-Müller-museum en Erfgoed Gelderland.

Terugblik Kick off Jongerenprogramma Gelderland Herdenkt

Jouw Gelderland Herdenkt gids altijd op zak

  • In één app alle actuele activiteiten beschikbaar
  • Meerdere belevingsroutes met verhalen langs indrukwekkende historische locaties
  • Een overzicht van restaurants, hotels en campings direct bij jou in de buurt

Download nu de gratis app via Google Play of de App Store: