Bienvenue aux Chambre BEAU!
Op het 17de eeuwse Landgoed Brakkesteyn, net buiten het centrum van Nijmegen, ligt een stijlvol monumentaal Landhuis waarin restaurant BEAU is gevestigd. In het Koetshuis, één van de bijgebouwen op het landgoed, is Boutique Hotel Chambre BEAU gevestigd.

Chambre BEAU beschikt over 3 luxueuze suites. Deze exclusieve suites hebben uitzicht op Park Brakkesteyn: een oase van rust in het idyllisch eeuwenoude Sterrenbos! Elke suite is in een eigen Franse stijl gedecoreerd met de meest luxueuze materialen, weelderige stoffen en antiquiteiten met oog voor detail, allemaal voorzien van een slaapkamer met een comfortabel kingsize bed, zitkamer, keuken, badkamer (waarvan 2 met ligbad) en toilet.
Wifi is gratis beschikbaar. Op de begane grond bevindt zich een romantische bruidssuite voor een onvergetelijke huwelijksnacht. Restaurant BEAU serveert op verzoek een uitgebreid Champagne ontbijt en voortreffelijke eigentijdse lunch- en dinergerechten met Franse en Aziatische invloeden.

Chambre BEAU bevindt zich op 5 minuten lopen van de Radboud Universiteit Nijmegen en het Universitair Medisch Centrum St. Radboud. Het stadscentrum ligt op nog geen 5 km afstand. In het park Brakkesteyn bevindt zich de Botanische tuin “Hortus Arcadië” met verder  de prachtige natuur rondom het Rijk van Nijmegen (de Ooijpolder, de Mookerheide, Duitse Reichswald) en kunt u volop genieten van cultuur, kunst en historie in de oudste stad van Nederland!