Op het industriële erfgoed van de voormalig dakpan- en baksteenfabriek staat bijzonder overnachten centraal. Niet alleen voor overnachten is het erfgoed zeer geschikt. Op en om her erfgoed valt veel te ontdekken en beleven. Hierbij kunt u denken aan zelf een steen vormen, een uitgebreide rondleiding, diverse streekbuffetten of een uitdagende schietclinic.

Overnachten
In de duurzame Natuurlodges kunt u overnachten met kleine groepen tot maximaal 16 personen per set, hiermee beschikt Buitengoed de Panoven in totaal over 48 slaapplaatsen in de Natuurlodges. Deze accommodatie is zeer geschikt voor bijvoorbeeld families of vriendengroepen.
Voor grotere groepen tot maximaal 300 personen is er keuze uit de Oude paardenstal, de Nieuwe paardenstal, de Grote droogloods of het Tipi-dorp. Ook voor de zakelijke gast is er een aanbod op hotelniveau in de Comfortkamers.

Activiteiten
Er is een ruim aanbod van activiteiten bij Buitengoed de Panoven. Zo is het mogelijk om zelf op authentieke wijze een steen te vormen, op zoek te gaan naar de bevers die in het gebied wonen of om steenbakkers golf te spelen. Naast de diverse activiteiten is het mogelijk om in Streekrestaurant de Herberg gebruik te maken van de kleine kaart of één van de streekbuffetbuffetten. Bij Buitengoed de Panoven staat genieten en onthaasten centraal.

 

Toegankelijkheid:

  • Invalideparkeerplaats
  • Invalidetoilet
  • Rolstoel aanwezig op de locatie
  • Hulphonden zijn toegestaan
  • Alles in het hotel is gelijkvloers
  • Speciale kamer aanwezig voor mensen die niet meer uit hun rolstoel kunnen

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00
Zaterdag09:00 - 17:00
Zondag09:00 - 17:00

In de winter is het restaurant iedere maandag gesloten. De receptie is het hele jaar door geopend van 10:00 - 18:00. De groepsverblijven, Natuurlodges en Comfortkamers zijn het hele jaar door te huur.