Buitenplaats Beekhuizen is het gehele jaar geopend. De Lodgetenten (de XL variant heeft een bedstee!) bieden plek aan 4 tot 7 personen en hebben een complete keuken. In de Pods vind je een kleine kitchenette en verblijf je het hele jaar door met 2 tot 4 personen. En ook heel fijn, de bedden zijn al opgemaakt bij aankomst! Geniet op je terras van de prachtige natuur of loop direct het bos in om de Veluwezoom verder te ontdekken. Met de Posbank aan je linkerhand en Kasteel Rosendael aan je rechterhand ben je nooit ver weg van een indrukwekkende bezienswaardigheid.

Het restaurant WOODZ , gemaakt van stoere zeecontainers, is van 1 april tot 1 november geopend van woensdag tot zondag, voor koffie met gebak, lunch, borrel en diner. Buiten het seizoen is WOODZ open van vrijdag tot zondag. Op het terras kan het hele jaar door worden genoten van het mooie uitzicht. WOODZ heeft namelijk ook verwarmde stoelkussens. In de zomervakantie en tijdens de feestdagen is WOODZ elke dag geopend. Kijk voor actuele openingstijden op de website.

Momenteel is restaurant WOODZ van woensdag tot en met zondag van 11.00 tot 19.00 uur geopend voor “Take Away”. Vanaf 12.00 tot 15.00 uur voor lunch to-go en van 17.00 tot 19.00 uur voor afhaal-diner! 

Ga met je mountainbike letterlijk van de gebaande paden af. Of wandel mee op een excursie van Natuurmonumenten die direct vanaf het terrein starten: wild spotten, spoorzoeken of kijken wat de natuur in elk seizoen te bieden heeft, het kan allemaal… Onthaast en uitgerust op het terras? Dan staat een houtgestookte hot tub te wachten voor een heerlijke avond. Eenmaal in de hot tub, kun je maar zo een wilde zwijnenfamilie voorbij zien struinen. Ga je voor complete luxe? Boek dan een van de Wellness Lodgetenten mét privé hot tub.

Elke dag is het mogelijk broodjesservice te bestellen. Een luxe ontbijt bij je eigen accommodatie? Dat is mogelijk in het weekend!
Alle accommodaties zijn voorzien van eigen sanitair, gratis WIFI en verwarming; petroleumkachels in de tenten en elektrische (vloer)verwarming in de Pods. Een aantal Lodgetenten zijn ook voorzien van een pelletkachel voor extra warmte en sfeer, deze blijven ook geopend gedurende de winter