De camperplaatsen zijn gelegen aan de lage Nieuwe Kade, naast de trappartij die de lage en de hoge kade met elkaar verbindt. Voor invoer in navigatiesystemen: Nieuwe Kade 25, postcode 6827 AB (hoge kade), en vervolgens rijdt u door tot de afrit naar de lage kade. Bij hoog water zijn de camperplaatsen niet beschikbaar.
De camperplaatsen zijn direct gelegen aan de rivier de Rijn. Op loopafstand van de camperplaatsen vindt u de historische John Frostbrug en het Informatiecentrum Slag om Arnhem (400 m), de Rijnkade met de vele restaurants en terrassen (600 m) en de binnenstad om te winkelen (1 km).
Het Arnhemse Modekwartier, Park Sonsbeek en uiterwaardenpark Meinerswijk, Museum Arnhem en het Watermuseum liggen iets verder weg maar ook deze zijn lopend goed bereikbaar.
Burgers’Zoo, het Nederlands Openluchtmuseum (ca. 5,5 km) en Nationaal Park De Hoge Veluwe (10 km) zijn dé Arnhemse attracties aan de Veluwezoom die per fiets en openbaar vervoer goed bereikbaar zijn.
Service faciliteiten (grijswaterafvoer, legen chemisch toilet, waterinname) worden geboden op 1,5 km afstand, bij Shell tankstation Vébé van Steijn, Westervoortsedijk 71 a, 6827 AL Arnhem.

Tarief informatie
€9,00 per overnachting per camper. Maximale verblijfsduur 2 x 24 uur.
Stroomvoorziening is optioneel en wordt apart berekend (€0,50/kwh).
Bediening via app, site of telefoon. Betaling via automatische incasso of Mastercard/Visa.
Zie info: www.aanuit.net

Openingstijden

Maandag -
Dinsdag -
Woensdag -
Donderdag -
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -