Waar vind je de leukste speelkameraadjes die je maar kunt wensen? Met wie je altijd de spannendste avonturen beleeft? Die je laten schateren van het lachen en bij wie je je geen seconde verveelt? Precies. In Harderwijk. In het grootste zeezoogdierenpark van Europa: het Dolfinarium!

Nergens anders kun je je zo lekker uitleven en samen plezier maken. De hele beestenbende doet met je mee. Dolfijnen nemen je mee op wereldreis tijdens een spetterende show, bulderende zeeleeuwen spatten je nat, kolossale walrussen komen je bekijken als je met je neus tegen de glaswand staat en roggen laten zich zelfs door je kietelen!
Samen een dag lang lekker spelen, ontdekken, verwonderen en genieten, wat wil je nog meer?

Waterpret!
3… 2… 1… Roetsj! In het Dolfinarium ontdek je nu de allernieuwste waterattractie Waterpret.
Echte durfals kunnen hun geluk niet op, want deze zomer is Waterpret nóg sneller en spannender!
Ga van de hoogste en snelste waterglijbaan ‘De Wal-rush’, glij samen op een band naar beneden in ‘De Dolle Donut’ óf zoef door een wereld vol lichtjes in ‘De Zeevonk’.
Speciaal voor de jongere spetteraars is er de kleinere waterspeeltuin vol glijbanen, waar je heerlijk in het water speelt. Klinkt goed toch?
Oh en de ouders zijn we natuurlijk niet vergeten: op de ligweide kun je namelijk ultiem genieten van het zonnetje. Spetterpret gegarandeerd dus!


Toegankelijkheid:

  • Invalideparkeerplaatsen
  • Rolstoel te huur
  • Invalidetoiletten
  • Hulphonden zijn toegestaan
  • Shows zijn bereikbaar via een speciale ingang