Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg is een 4-sterren hotel gevestigd op één van de mooiste locaties van Nederland, midden in de bosrijke omgeving tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Neder-Rijn. Door de ligging op de Wageningsche Berg is het uitzicht over de rivier, de uiterwaarden en de Betuwe werkelijk fenomenaal. Het 108 luxe en ruim opgezette kamers en suites tellende hotel heeft werkelijk alles in huis om het verblijf van zowel zakelijke gasten als toeristen en levensgenieters uit de wijde omgeving tot een doorslaand succes te maken.

Zo beschikt het eigentijds en warm ingerichte hotel over een sfeervolle brasserie, een toonaangevend restaurant en een vijftal multifunctionele zalen voor zakelijke bijeenkomsten, recepties en feesten met een capaciteit tot 1500 gasten.

Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg geldt bovendien als ideale locatie voor binnen- en buitenlandse voetbalteams en nationale bonden om er hun trainingskamp op te slaan. Op de grasmat van het bekende stadion De Wageningse Berg, de voormalige thuishaven van FC Wageningen, kunnen zij dan hun trainingen afwerken en eventuele oefenwedstrijden spelen.