Op 20 maart 2020 vindt de Internationale Conferentie Burgerschap en WOII plaats in het Openluchtmuseum in Arnhem. Je kunt je in januari hiervoor aanmelden, vandaar dat we nu alvast deze Save the Date sturen.

De internationale Conferentie Burgerschap en WOII wordt georganiseerd door HAN University of Applied Sciences, Vereniging van Geschiedenisdocenten in Nederland en het Duitslandinstituut Amsterdam. Het doel van de conferentie is het uitwisselen van beleid, kennis en best practices door professionals en studenten uit Nederland en Duitsland. Tijdens de conferentie worden er verschillende workshops aangeboden en kun je luisteren naar inspirerende sprekers zoals Keith Lowe (o.a. auteur van The Fear and the Freedom. How The Second World War Changed Us) en Tamar de Waal, rechtsfilosoof en werkzaam als universitair docent aan Amsterdam Law School (UvA).

 Ben jij docent PO, VO, MBO of HBO, (beleids)medewerker van een oorlogsmuseum, herinneringsinstelling, gemeente, provincie of uitgeverij? Houd 20 maart dan vrij en kom naar de Internationale Conferentie Burgerschap en WOII.

Jouw Gelderland Herdenkt gids altijd op zak

  • In één app alle actuele activiteiten beschikbaar
  • Meerdere belevingsroutes met verhalen langs indrukwekkende historische locaties
  • Een overzicht van restaurants, hotels en campings direct bij jou in de buurt

Download nu de gratis app via Google Play of de App Store: